Vad behövs för en riktigt bra skylt?

Med UCUS Digital Skyltning som partner är du i trygga händer. Med erfarenhet av digital skyltning sedan 2008 och hundratals genomförda projekt vet vi vad som krävs. Vi vet precis vilka ingredienser som behövs för att få till en riktigt bra lösning. Läs mer om vårt erbjudande här nedanför!

Avada Admin

De bästa monitorerna och mediaspelarna

Med digitala skyltar från UCUS kan ni vara trygga med att uppspelningen håller högsta kvalité.

UCUS digitala skyltar har de bästa monitorerna och mediaspelarna från de ledande tillverkarna på marknaden.

Era reklam- och informationsfilmer kommer därför att spelas upp med den perfekta skärpan och färgåtergivningen.

Den mest valda mjukvaran i världen

Detaljerna gör helheten. Därför var valet av mjukvaran bakom UCUS digitala skyltar viktigt.

När vi var helt säkra på att SCALA gick felfritt valde vi dem som partner. Deras mjukvara är helt unik med sin driftsäkerhet, skalbarhet och funktionalitet.

Ett användarvänligare gränssnitt

Vi tror på enkelhet. UCUS erbjuder ett mer användarvänligt och intuitivt gränssnitt där ni kommer igång direkt.

På bara några sekunder kan ni ladda upp bilder och filmer, skapa budskap i det enkla men kraftfulla mallsystemet och lägga till era kollegor som redaktörer. Superenkelt!

Erfarna projektledare & effektiva strategier

Varje dag är en ny match! Utifrån era mål och förutsättningar utformar vi tillsammans en kommunikationstrategi, och bestämmer hur just er lösning för digital skyltning ska se ut.

Med en genomtänkt plan på plats arbetar vi fokuserat och effektivt för att implementera lösningen så snabbt det bara går.

Dessutom kan vi hålla i utbildningar av era redaktörer, allt för att ni ska få maximal effekt.

Noggrann installation och support

Med UCUS Digital Skyltning som er partner får ni inte bara bättre digitala skyltar och ett användarvänligare gränssnitt – ni får också en riktigt noggrann installation och service på plats.

UCUS tekniker installerar gärna era digitala skyltar och UCUS Support finns alltid tillhands under resans gång, på plats eller från vårt supportcenter.

Innehåll, Innehåll och Innehåll

Vad kan vara viktigare för en digital skylt än själva innehållet? Vi både vardagliga mallar och festliga filmer för våra kunder, på studs och med känsla!

I vårt enkla och kraftfulla mallsystem skapar vi mallar som är något helt annat än ett PowerPoint-bildspel. Med en känsla för design, rörelser och effekter skapar vi istället premium-mallar som verkligen är framtiden. Dessutom har UCUS digitala skyltar så klart stöd för integrationer mot affärssystem.

Kontakta oss!