VäntrumsTV

Att som vårdgivare ta tillvara på patienternas tid i väntrummet ger er stora fördelar. Genom att informera och underhålla patienterna bidrar ni både till mer välinformerade patienter och ökad patientnöjdhet.

Med VäntrumsTV får ni ett mer effektivt sätt att kommunicera i era väntrum. Glöm papperslappar, affischer och korkanslagstavlor – med en egen TV-kanal i väntrummet når ni ut bättre och proffsigare!

UCUS Digital Skyltning har i samarbete med Landstingen i tre län förbättrat kommunikation i väntrummet sedan år 2009. Våra projektledare ser fram emot att ta ytterligare steg i utvecklingen tillsammans med er!

TA TILLVAR PA PATIENTS TID

Här har ni möjlighet att på bästa möjliga sätt ta tillvara på den tiden som patienterna spenderar i väntrummet. UCUS VäntrumsTV är utvecklat tillsammans med vården sedan 2009 och ger dig en lyckad informationskanal.

Anpassad underhållning

Med UCUS VäntrumsTV har ni möjlighet att välja till en anpassad underhållning för väntrum av hög kvalité. Underhållningen innehåller resereportage, frågesporter, rolig fakta och annat smått och gott som förkortar den upplevda väntetiden.

Erfarna projektledare

Våra projektledare har lång erfarenhet och bred kompetens av att utveckla effektiva informationskanaler som når fram, oftast tillsammans mer er som vårdgivare. Med UCUS som partner får ni en informationskanal med hög kvalité som förmedlar ert varumärke, er vård och era behandlingar. Hör gärna av er så berättar vi mer!

”Det skulle kunna vara något  Hur har andra gjort?”

Kul! Här kan du läsa mer om hur Landstinget i Uppsala län erbjöd sina verksamheter att kommunicera mer effektivt och professionellt med UCUS VäntrumsTV.

Landstinget i Uppsala län – VäntrumsTV

Landstinget i Uppsala län använder UCUS VäntrumsTV för att på bästa sätt ta tillvara på patientens tid i väntrummet.