Effektivisera er fastighetskommunikation

Trappuppgångar och företagsentréer har många besökare som ofta är i behov av ny information. Med hjälp av digital skyltning kan ni effektivisera uppdateringarna och därmed och minska era kostnader.

Genom att digitalt uppdatera era hyresgästregister behöver ni inte längre trycka upp nya skyltar och spendera arbetstid på att besöka fastigheten.

I vår användarvänliga webbportal uppdaterar ni enkelt informationen, eller ansluter trapphustavlan direkt till ert affärssystem för automatisk uppdatering.

De digitala tavlorna i trapphuset kan naturligtvis också användas för att informera om kontaktuppgifter för hyresgäst- och serviceansvarig, och om pågående driftstörningar.

Flexibelt

Med UCUS Digitala Trapphustavlor blir det enklare. Tavlorna kan placeras ut en och en eller kopplas ihop i en grupp. Allt innehåll, både hyresgästregister och övrig information, uppdateras enkelt via webben. Tavlorna kan också kopplas direkt till ert affärssystem.

Professionellt intryck

Våra trapphustavlor finns i flera olika grundutföranden och kan enkelt anpassas utifrån era behov. Kanske vill du ha vita aluminiumramar, eller träramar i ek? Det fixar vi! Layouten anpassas självklart utifrån er grafiska profil och ert informationsbehov.

Prisvärda

Allt för att du ska kunna driva verksamheten så effektivt som möjligt. Fråga oss gärna om ni vill veta mer!

Funktionella

Tavlorna kan levereras med touchfunktion för att interagera med dina besökare, kanske för vägvisning eller meddelanden till er förvaltning.