Lys upp ert skyltfönster med levande digitala tavlor!

Med digitala tavlor i ert skyltfönster tar ni tillvara på utrymmet och kan enkelt fånga förbipasserandes uppmärksamhet med rörliga och synliga budskap.

Vi erbjuder kompletta paket där vi tillsammans går igenom ert behov och ser vilken typ av lösning som passar för er.

Många av våra kunder som använder sig av digitala skyltfönster har en attraktiv position där de har mycket att vinna genom att ta tillvara på köpkraften hos förbipasserande.

Med UCUS Digitala skyltfönster kan ni enkelt visa upp innehåll bestående av bilder, filmer, hemsidor eller mallar som ni enkelt uppdaterar via en dator.

Fånga uppmärksamheten

Med UCUS Digitala Skyltfönster får ni alla möjligheter att använda det otroliga marknadsföringsutrymme som skyltfönster har. Utifrån ert behov kan vi föreslå prisvärda nyckelfärdiga eller skräddarsydda förslag om ni vill göra det där lilla extra.

Exceptionellt hög ljusstyrka

Om ett skyltfönster har tuffa förutsättningar krävs rätt lösning. UCUS Digitala Skyltfönster använder Samsungs professionella modell av skärmar som kallas High Brightness. De är producerade för att ge en klar och tydlig bild i direkt solljus – perfekt för er som behöver synas lite extra.

Smidig produktannonsering

Många av våra kunder använder UCUS Digitala Skyltfönster för att smidigt annonsera aktuella produkterbjudanden. Med det enkla och kraftfulla mallsystemet kan ni enkelt publicera annonser för era produkter. Det är också möjligt att integrera direkt med ert affärssystem.