Fördelarna med digitala menytavlor? Många!

Att presentera er meny digitalt förhöjer besöksupplevelsen och ger er större möjlighet att anpassa menyn efter såväl dag, tid och väder.

Med den användarvänliga webbportalen och det enkla mallsystemet kan ni enkelt lyfta fram aktuella erbjudanden.

Allt innehåll på tavlan uppdateras snabbt och smidigt via webbportalen som ni når från en vanlig webbläsare, på plats eller på distans. Med UCUS Digital skyltning som partner får ni en tavla som är redo att använda och fylla med produkter och priser.

Öka er försäljning

Med UCUS Digitala Menytavlor får er restaurang möjlighet att optimera era menytavlor för att öka försäljningen. Våra specialiserade projektledare hjälper er med att skapa en menytavla som når ert mål!

En, två eller åtta

Våra digitala menytavlor kan installeras en och en eller flera i grupp, du väljer själv. Tavlorna finns i storlekar från 10″ upp till 95″ beroende på ert behov.

Uppdatera på sekunden

I det användarvänliga webbgränssnittet uppdaterar ni enkelt era produkter och erbjudanden på sekunden. Byt enkelt mellan olika layouter och produkter, uppdatera priser och ändra bilder – det kan inte bli enklare!

Automatisk uppdatering

Regn och cappucino i dag, sol och islatte i morgon. Med UCUS Digitala Menytavlor kan ni välja att era menyer automatiskt byter mellan produkter och erbjudanden beroende på dag, väder och tid. Allt för att göra kommunikationen relevant och ert jobb så enkelt som möjligt!