Effektiv internkommunikation med informationstavlor

Våra projektledare har lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att effektivisera och stärka sin kommunikation med digital skyltning och digitala informationstavlor, och erbjuder ett brett sortiment av nyckelfärdiga digitala informationstavlor.

Hos oss får ni inte bara en användarvänlig webbportal, utan också den senaste tekniken med minskad energikonsumtion och lägre investering. Med det kraftfulla mallsystemet skapar ni på sekunder budskap för publicering – proffsigt och enhetligt presenterat.

Digitalisera er information

Byt ut era affischer, roll-ups och annat smått och gott med UCUS Digitala Informationstavlor – det ger er ett mer enhetligt och professionellt intryck. Med digital kommunikation vet ni exakt vad som visas var och när. Svårare än så är det inte.

Skräddarsydda informationskanaler

Intranät, appar, interna och externa affärsystem. Och så några nyhetsbrev, så klart. Informationskanalerna i ett företag eller organisation är många fler än för bara 10 år sedan. Våra specialiserade projektledare kan hjälpa er att identifiera vilka informationskällor som ska användas hos just er, och hur informationen ska publiceras. Packat och klart!

Flexibel implementering

Vi är vana vid kunder med höga krav. UCUS Digital Skyltning erbjuder nyckelfärdiga tavlor redo att levereras och montera av UCUS tekniker över hela Sverige. Bygger ni nytt, om eller flyttar? Ingen fara! I vårt sortiment finns tavlor för alla miljöer och behov. Vi finns där för dig!

”Vi vill också kommunicera mer effektivt. Berätta mer!”

Absolut! Titta gärna på hur våra andra kunder har arbetet tillsammans med oss här.

Brandkåren Attunda – Informationstavlor

Med UCUS Digitala Informationstavlor har medarbetarna på Brandkåren Attunda alltid tillgång till den senaste informationen från sina kollegor.