Digitala galleriatavlor som besökarna aldrig kan missa!

Fördelarna är många – oavsett bransch finns ett behov av kommunikation med rörlig bild mot kunder. Inom handeln har besökaren sällan valt den exakta varan och är därför mer öppen för påverkan.

Med digitala reklamytor utplacerade i er butik eller handelsplats kan ni eller era hyresgäster enkelt kommunicera erbjudanden till era besökare.

Vi har gallerians profil och besökare i åtanke när vi tillsammans med fastighetsägaren utformar ett koncept där varje butik exponeras med varumärkesbyggande budskap och med erbjudanden.

I vår användarvänliga portal kan butikerna använda det kraftfulla mallsystemet för att skapa egna budskap. Budskapen visas i just deras förutbestämda mall i enlighet med gallerians profil. Enkelt och smidigt för båda parter! UCUS erbjuder lösningar efter just ert behov, och bidrar med allt från idé till färdig produkt.

Skärmar för era behov

UCUS Digitala Galleriatavlor använder Samsungs breda sortiment av professionella skärmar. Med högre ljusstyrka, skarpare bilder i FullHD-upplösning och 24/7-användning möter ni morgondagens behov.

Skräddarsydda kanaler

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa gallerior med skräddarsydda kanaler som möter gallerians och hyresgästernas behov.

Utifrån gallerians förutsättningar tar vi tillsammans fram en anpassad och effektiv marknadsföringskanal som ökar försäljningen.

Skyddande inkapslingar

Skyddande och stilrena inkapslingar finns nyckelfärdiga i färgerna vitt eller svart i blank aluminium. För dig som vill ha andra material eller färger kan vi enkelt skräddarsy designen just för er.

För dig som vill ha andra material eller färger kan vi enkelt skräddarsy designen just för er.

Användarvänligt gränssnitt

I vårt användarvänliga gränssnitt anpassat för handeln kan såväl centrumledningen som hyresgästerna enkelt uppdatera innehållet.

Med gränssnittets enkla och kraftfulla mallar utifrån er profil säkerställer ni utseendet i er kommunikation och gör jobbet enkelt för hyresgästerna.

”Spännande! Jag vill veta mer!”

Härligt! Här kan du läsa om en av Vasakronans gallerior där våra digitala galleriatavlor verkligen sticker ut.

Skyltar för starkare kommunikation

Med UCUS Digitala Galleriatavlor kommunicerar SVAVA Matgalleria effektivt med besökarna från morgon till kväll.