Ett smartare sätt att kommunicera

Digitala skyltar har använts i årtionden för att nå ut med information. Men det är först nu som tekniken är tillräckligt avancerad, lättillgänglig och billig för att ge ditt företag ett ordentligt genomslag. I dag betraktas digital skyltning som ett oerhört viktigt medium för masskommunikation, i allt från annonsering och varumärkesbyggande till samhällsinformation.

På UCUS är vi specialister på digitala skyltar. Vi kan hjälpa dig att ta fram en kommunikationslösning som passar de unika behov som just din verksamhet har. Kontakta gärna oss för ett första möte mot en bättre kommunikation!

Välkommen att höra av dig!

Digitala skyltar har lika många fördelar som användningsområden.

  • Teknikens största fördel är att du snabbt och enkelt kan ändra innehållet på skärmen med bara några knapptryck. Dessutom når du samtliga skärmar i din verksamhet – det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling.
  • Skärmen ger dig oändliga möjligheter att kommunicera. Kanske vill ha filmklipp, animationer eller kanske interaktiva funktioner som engagerar mottagaren i innehållet? Eller alltihop? Din fantasi bestämmer!
  • Du har också möjlighet att schemalägga innehållet, och växla det utefter till exempel väder, tid på dagen eller aktuella nyhetshändelser.
Kontakta oss!
Avada Macbook Image

Stort genomslag överallt

Det finns många områden där digitala skyltar har blivit standard, där du helt enkelt förväntar sig att de ska finnas. Tidigare har det handlat om tidtabeller och reseinformation på till exempel tågstationer och flygplatser, men nu för tiden blir det vanligt i allt fler sammanhang.

Nu kan du till exempel hitta interaktiva kartor i de flesta större köpcentrum, och allt fler restauranger börjar presentera sina menyer på skärmar som snabbt kan uppdateras.

Digital signage funkar – och vi vet precis hur det kan hjälpa dig!

En kommunikationskanal som bevisat fungerar!

Ett smart utformat budskap drar direkt uppmärksamhet till sig. Marknadsundersökningar har visat att vi har lättare att minnas innehåll från digital skyltning än till exempel affischer och reklamblad. Genom oss kommer ditt budskap når fram – hela vägen.

Intresserad? Kontakta gärna oss för ett förutsättningslöst möte.